Maak een vliegende start in je nieuwe baan en ontwikkel dìe competenties die bij je innerlijke drive passen!

Start in een nieuwe werkomgeving en ontwikkel je latente talenten overeenkomstig je innerlijke drive 

 • Verwacht je meer voldoening te krijgen in je nieuwe baan?
 • Wil je in je nieuwe baan daadwerkelijk groeien door persoonlijke ontwikkeling?
 • Wil je je latente talenten ontwikkelen en effectief inzetten?
 • Neem je daarvoor zelf de regie in handen?

Herken jij je hierin?

 • Je hebt een nieuwe baan gevonden waar je helemaal voor wilt gaan
 • Je weet precies wat je je nieuwe werkgever te bieden hebt, maar kent ook je belemmeringen
 • Je wacht niet af wat je werkgever jou aanbiedt, maar neemt zelf de regie in handen
 • Het gaat om jouw eigen persoonlijke ontwikkelingstraject dat je wilt vormgeven
 • Zodat je verzekerd bent van een efficiënte start in je nieuwe baan

Met een ACT-meting incl. op maat gesneden coachingstraject maak je van je nieuwe baan direct een succes!

 • Door het kennen van jouw natuurlijke drijfveren en de competenties die daarop aansluiten
 • Door het ontwikkelen van jouw natuurlijk potentieel haal je meer plezier uit je werk
 • Begin in je nieuwe baan direct met aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling
 • Persoonlijke ontwikkeling maakt je een meer compleet persoon, ook buiten je werk heb je hier profijt van
 • Leer alles wat je nodig hebt om in je reeds ontwikkelde competenties nog effectiever te worden

Mensen die precies weten wat van nature bij ze past en hoe ze zich hierin nog beter kunnen ontwikkelen, zijn effectiever in hun werk en halen daar meer vreugde uit!

Ik ondersteun accountants met het helder krijgen wat ze echt aantrekkelijk vinden in hun werk omdat het past bij hun innerlijke drive. Essentieel bij het zoeken naar een baan die je werkzame leven gaat veranderen. Het vinden van “gewoon” een andere baan is vaak geen punt, maar een waar je energie van krijgt en waar je met plezier naar toe gaat, daar is net iets meer voor nodig.

In de accountancy of als accountant-in-business?

Misschien ben je er nog niet uit of je toekomst in de accountancy ligt en ben je nog in overweging om de overstap naar het bedrijfsleven te maken. Wellicht wil je voor jezelf beginnen. Een beslissing die je niet van de ene op de andere dag neemt. Daarom loont het om daar zorgvuldig aandacht aan te besteden. Welke overwegingen je ook hebt en in welke fase je ook zit, de ACT-meting is de eerste stap die je helpt om hierin een weloverwogen beslissing te kunnen nemen.

Welke richting je op gaat maakt niet uit, als je de verandering in je werkzame leven maar goed hebt onderbouwd en overwogen, dan is wordt het zoals je je had voorgesteld. Daarom is het het waard om in dit proces te investeren. Je kunt op je onderbuikgevoel afgaan, maar de kans dat het je gaat opleveren wat je echt zoekt, is niet zo heel groot.

Jouw investering in een op maat gesneden coachingstraject bedraagt € 1.349,= excl. BTW

Hiervoor krijg je:

 • ACT-meting (afnemen duurt max. 20 minuten)
 • Terugkoppeling van de meting in één-op-één gesprek van ongeveer 1,5 uur
 • Rapportage van de meting met heldere analyse
 • Match profielen voor verschillende finance-rollen om mee aan de slag te gaan
 • 3 vervolg één-op-één gesprekken van 1 uur met persoonlijke ondersteuning die je helpen in je volgende carrièrestap

Ervaringen van financials die de drijfverenmeting hebben gedaan

“Ik beveel het eenieder aan om Hetty in te schakelen indien je geïnteresseerd bent om je eigen handelen beter te begrijpen. Hetty legt met behulp van de RealDrives methodiek op een overzichtelijk en snelle wijze vast wat de relatie is tussen je voorkeuren, werkomgeving en het gedrag dat je daar vertoont. Dit heeft mij houvast gegeven om op zorgvuldig onderbouwde wijze een stap te kunnen zetten in de richting die mij helpt verder te komen in mijn professionele ontwikkeling. Veel dank hiervoor!”

Michiel Atzema

Senior Operational Risk Manager, van Lanschot Kempen

“Hetty heeft me een drijfverentest afgenomen. Vorig jaar ben ik na jaren als financial in een groot internationaal bedrijf gewerkt te hebben, voor mezelf begonnen als adviseur en commissaris. De test maakt onderscheid tussen eigen voorkeuren, voorkeuren van de omgeving waarin je opereert en je gedrag. Daaruit kun je halen hoe goed je omgeving bij je past en hoe je je gedrag daarop aanpast. Het was een inzichtvolle exercitie en ik herkende de keuzen die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Ik kan deze test en de begeleiding die Hetty daarbij geeft zeer aanbevelen, vooral als je op het punt staat om iemand in te huren of wanneer je zelf een cruciale wending geeft aan je carrierepad. Hier gaat het nu eens niet over de juiste opleiding of de juiste vaardigheden, maar over de mate waarin de organisatie en de persoon bij elkaar passen.”

Erika Marseille RA

supervisory board member at KWR and AEB/independent financial researcher

Met de drijfverentest heb ik op een snelle manier waardevol inzicht in mijzelf gekregen. Deze eenvoudige methode is in staat je te laten zien wat je eigen drijfveren zijn en hoe je die inzet in jouw (werk)omgeving. In het gesprek met Hetty herkende ik mijn drijfveren en mijn gedrag goed in de uitkomsten. De mogelijkheid om uitkomsten van deze test binnen je team te delen, heeft me laten zien dat het veel kan betekenen in het effectiever maken van je team.

Marc Sluiter

Risk Manager, Portaal

“De drijfverentest van RealDrives en de uitwerking en uitleg daarvan door Hetty hebben mij een helder inzicht gegeven in de dingen, die voor mij belangrijk zijn bij het zoeken naar de juiste werkomgeving. Concreet betekent dit voor mij, dat ik nu veel beter weet naar welk soort klanten ik op zoek moet gaan.

In het verleden heb ik al een keer een voorloper van de RealDrives gedaan. Die maakte echter niet de verbinding van drijfveren naar de werkomgeving en het effect van die omgeving op je eigen gedrag. De test van RealDrives vult dit gat op een duidelijke manier op, waardoor ik nu aan de slag kan om deze verbinding daadwerkelijk te gaan maken.

Tijdens het boeiende en prettige gesprek met Hetty na het invullen van de test was het bijzonder om te zien hoe nauwkeurig ze aan de hand van de uitslag beschreef wat voor mij belangrijk is. En nog belangrijker: het bevestigde heel duidelijk, dat mijn keuze om aan de slag te gaan als zelfstandig Business & IT Consultant, voor mij de juiste keuze is.”

Aart in 't Veld

Business & IT Consultant in de accountancy

Wie ben ik?

Ik ben Hetty en ik wil jou graag helpen de baan te vinden die echt bij je past. Met mijn jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening en de kennis van drijfveren, help ik graag financials die een nieuwe baan zoeken.

Hetty Hartman

Hetty Hartman

Drijfverencoach voor accountants en financials