Exclusieve aanbieding voor deelnemers van de masterclass!

Aanbod van mijn complete adviestraject voor accountants inclusief ACT-meting
 

Met dit complete adviestraject inclusief ACT-meting vind je de baan die ècht bij je past!

 • Ontdek wat jouw echte drijfveren zijn en krijg inzicht in je mind-set.
 • Je leert concreet benoemen wat jouw ontwikkelde kwaliteiten en latente talenten zijn.
 • Krijg zicht op benodigde competenties in verschillende rollen. Wat past het beste bij jouw vaardigheden, eigenschappen en talenten.
 • Krijg zicht op de arbeidsmarkt en hoe vacatures ontstaan en worden opgevuld. Oók achter de schermen!
 • Leer hoe je, je kunt onderscheiden en creatief naar de arbeidsmarkt kunt kijken.
 • Leer proactief te netwerken en contact te leggen met potentiële werkgevers
 • Krijg handvatten voor het schrijven van een goed CV, sollicitatiebrief en leer tactisch gebruik te maken van LinkedIn.
 • Leer je voor te bereiden op een sollicitatiegesprek
 • Leer over een assessment en welke sites/boeken nuttig kunnen zijn in je zoektocht.
 • Krijg feedback op je acties.

De reden waarom de meeste mensen niet krijgen wat ze willen, is omdat ze niet heel precies weten wat ze willen!

Jouw investering in het complete online-programma inclusief de drijfverentest is € 1.375 incl. BTW (actie geldig t/m zondag 8 april)

de werkelijke totale waarde bedraagt € 4.795 incl. BTW

Hiervoor krijg je:

 • Drijfverentest (test van max. 30 minuten)
 • Terugkoppeling op drijfverentest in een telefonisch videogesprek van ongeveer 1,5 uur
 • Rapport met een eenvoudige en begrijpbare analyse
 • Gedurende 1 jaar, onbeperkt toegang tot beveiligde, praktische online leer- en werkomgeving waarin je stapsgewijs wordt meegenomen door alle kennis, informatie, opdrachten en oefeningen die normaal ook in een 6 maanden persoonlijk loopbaantraject worden behandeld
 • Feedback op je acties via drie persoonlijke telefonische videogesprekken van ieder 1 uur (indien gewenst 1 face-to-face gesprek in Den Haag)
 • Besloten geheime facebookgroep waarin je vragen kunt stellen, kunt netwerken en van elkaars kennis gebruik kunt maken 

 

Geïnteresseerd? Neem contact met mij op via mail of telefoon, of vul onderstaand formulier in!

Mail: hetty@finanicals-plus.nl of bel: 06 – 2044 3575

 

Vul dit formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Wie gingen je voor? Lees de ervaringen van deze Financials met  de ACT-meting

"Hetty heeft mij in het traject naar een andere baan bij een nieuwe werkgever de ACT-meting afgenomen en teruggekoppeld. Hieruit kwamen verrassende, concrete en heldere inzichten die mij nu helpen in het vinden van een baan die echt bij mij past. Het gehele traject inclusief online-loopbaanadvies helpt om je eigen handelen beter te begrijpen en gerichter te kunnen zoeken. Hetty legt met behulp van de ACT-meting op een overzichtelijk en snelle wijze vast hoe je informatie vergaart, wat de relatie is met je echte voorkeuren, welk gedrag je vertoont onder stress en welke echte latente talenten je het beste kunt ontwikkelen, zodat je meer werkt naar je echte kwaliteiten. Dit helpt mij in balans te komen in mijn verdere professionele ontwikkeling. Ik raad dit programma iedere Financial aan!"

Johan Accountant (RA)

Manager bij Nationale Nederlanden

"Ik beveel het eenieder aan om Hetty in te schakelen indien je geïnteresseerd bent om je eigen handelen beter te begrijpen. Hetty legt met behulp van de RealDrives methodiek op een overzichtelijk en snelle wijze vast wat de relatie is tussen je voorkeuren, werkomgeving en het gedrag dat je daar vertoont. Dit heeft mij houvast gegeven om op zorgvuldig onderbouwde wijze een stap te kunnen zetten in de richting die mij helpt verder te komen in mijn professionele ontwikkeling. Veel dank hiervoor!"

Michiel Atzema

Senior Operational Risk Manager, van Lanschot Kempen

"Hetty heeft me een drijfverentest afgenomen. Vorig jaar ben ik na jaren als financial in een groot internationaal bedrijf gewerkt te hebben, voor mezelf begonnen als adviseur en commissaris. De test maakt onderscheid tussen eigen voorkeuren, voorkeuren van de omgeving waarin je opereert en je gedrag. Daaruit kun je halen hoe goed je omgeving bij je past en hoe je je gedrag daarop aanpast. Het was een inzichtvolle exercitie en ik herkende de keuzen die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Ik kan deze test en de begeleiding die Hetty daarbij geeft zeer aanbevelen, vooral als je op het punt staat om iemand in te huren of wanneer je zelf een cruciale wending geeft aan je carrierepad. Hier gaat het nu eens niet over de juiste opleiding of de juiste vaardigheden, maar over de mate waarin de organisatie en de persoon bij elkaar passen."

Erika Marseille RA

supervisory board member at KWR and AEB/independent financial researcher

Via Hetty heb ik een ACT-meting (Analytical Competence Tool) gedaan. Het is verrassend om te zien dat de uitkomst van een test, die nog geen 15 minuten in beslag neemt, heel herkenbaar is. Door eigenschappen zwart op wit te zien word je je veel meer bewust van je persoonlijke competenties, zowel benutte als latente talenten. Het onderscheid tussen competenties die bij je passen en competenties die je wel ontwikkeld hebt maar die niet van nature bij je passen, zijn een belangrijk uitgangspunt bij mijn verdere persoonlijke ontwikkeling. De echte toegevoegde waarde is echter het bespreken van de resultaten met Hetty. Zij is oprecht geïnteresseerd in mij als persoon en hierdoor hebben wij diverse zeer verhelderende gesprekken gehad waarbij zij de tijd neemt. De meting en de gesprekken hebben mij geholpen om goed concreet te krijgen wat mijn sterke competenties zijn zodat ik hier (dagelijks) gebruik van kan maken. Hoe ik beter tot mijn recht kan komen in mijn rol waarbij die competenties belangrijk zijn. 

Via het netwerk van Hetty ben ik tevens in contact gekomen met collega accountants / CFO's. Het uitwisselen van ervaringen met deze vakgenoten is zeer waardevol en prettig. Het traject heeft mij goed geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling."

Edward Accountant (RA)

CFO, Internationaal handelsbedrijf

"Met de drijfverentest heb ik op een snelle manier waardevol inzicht in mijzelf gekregen. Deze eenvoudige methode is in staat je te laten zien wat je eigen drijfveren zijn en hoe je die inzet in jouw (werk)omgeving. In het gesprek met Hetty herkende ik mijn drijfveren en mijn gedrag goed in de uitkomsten. De mogelijkheid om uitkomsten van deze test binnen je team te delen, heeft me laten zien dat het veel kan betekenen in het effectiever maken van je team."

Marc Sluiter

Risk Manager, Portaal

"De ACT-meting en de terugkoppeling daarvan door Hetty hebben mij inzicht gegeven in de dingen die voor mij belangrijk zijn bij het zoeken naar de juiste werkomgeving. Concreet betekent dit voor mij, dat ik nu veel beter weet met welke klanten ik wil werken.
In het verleden heb ik al een keer een voorloper van de ACT-meting gedaan. Die maakte echter niet de verbinding van kernkwaliteiten naar de werkomgeving en het effect van die omgeving op je eigen gedrag. Dit ACT-meting vult dat gat op een duidelijk manier aan, waardoor ik nu aan de slag kan om deze verbinding daadwerkelijk te gaan maken.
Tijdens het boeiende en prettige gesprek met Hetty was het bijzonder om te ervaren hoe nauwkeurig ze aan de hand van de meting beschreef hoe ik mijn potentieel kan ontwikkelen en ook wat mijn valkuilen zijn. En nog belangrijker: het bevestigde heel duidelijk dat mijn keuze om aan de slag te gaan als zelfstandig Business &IT Consultant voor mij de juiste keuze is.
"

Aart in 't Veld

2A Business & IT Consultancy