Exclusieve aanbieding voor kijkers van het webinar!

(DUS NIET VOOR werkgevers DIE EEN OUTPLACEMENT TRAJECT BETALEN) 

Ben jij een ervaren financial en zoek je een werkomgeving waar je meer tot je recht komt?

 • Ontdek wat jouw natuurlijke drijfveren en competenties zijn.
 • Werk je als accountant-in-business maar sluit de rol niet goed aan op je interesses?
 • Vind je je werkzaamheden wel leuk, maar kost je werk toch te veel energie?
 • Wil je weten hoe jij informatie verwerkt en beslissingen neemt?
 • Wil je je bewust zijn welke competenties je hebt aangeleerd en die onder druk kunnen vervormen?
 • Waarom je in de ene omgeving veel beter functioneert dan in een andere.
 • Ontdek welke natuurlijke competenties je nog kunt ontwikkelen om nog effectiever te zijn in je werk.
 • Gebruik Match profielen voor de verschillende finance-rollen om mee aan de slag te gaan.
 • Gebruik de inzichten van de meting bij het formuleren van jouw ideale baan.

De reden waarom de meeste mensen niet krijgen wat ze willen, is omdat ze niet heel precies weten wat ze willen!

Jouw investering in het persoonlijke coachingstraject dat je helpt bij het vinden van een passende baan bedraagt €995 incl. BTW (actie geldig t/m zondag 5 augustus)

(Indien sprake is van een vaststellingsovk. geldt voor WERKGEVERS het NORMALE tarief!)

Hiervoor krijg je:

 • Analytical Competence Tool; ACT-meting (afnemen duurt max. 20 minuten)
 • Terugkoppeling van de meting in één-op-één gesprek van ongeveer 1,5 uur
 • Rapport van de meting met begrijpbare analyse
 • Match profielen voor verschillende finance-rollen om mee aan de slag te gaan
 • 3 vervolg gesprekken van elk 1 uur (FaceTime) met persoonlijke ondersteuning die je helpen in je volgende carrièrestap

Geïnteresseerd? Neem contact met mij op via mail of telefoon, of vul onderstaand formulier in! Mail: hetty@financials-plus.nl of bel: 06 – 2044 3575

Vul dit formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Wie gingen je voor? Lees de ervaringen van deze Financials met  de ACT-meting

"Hetty heeft mij in het traject naar een andere baan bij een nieuwe werkgever de ACT-meting afgenomen en teruggekoppeld. Hieruit kwamen verrassende, concrete en heldere inzichten die mij nu helpen in het vinden van een baan die echt bij mij past. Het gehele traject inclusief online-loopbaanadvies helpt om je eigen handelen beter te begrijpen en gerichter te kunnen zoeken. Hetty legt met behulp van de ACT-meting op een overzichtelijk en snelle wijze vast hoe je informatie vergaart, wat de relatie is met je echte voorkeuren, welk gedrag je vertoont onder stress en welke echte latente talenten je het beste kunt ontwikkelen, zodat je meer werkt naar je echte kwaliteiten. Dit helpt mij in balans te komen in mijn verdere professionele ontwikkeling. Ik raad dit programma iedere Financial aan!"

Johan Accountant (RA)

Manager bij Nationale Nederlanden

"Ik beveel het eenieder aan om Hetty in te schakelen indien je geïnteresseerd bent om je eigen handelen beter te begrijpen. Hetty legt met behulp van de RealDrives methodiek op een overzichtelijk en snelle wijze vast wat de relatie is tussen je voorkeuren, werkomgeving en het gedrag dat je daar vertoont. Dit heeft mij houvast gegeven om op zorgvuldig onderbouwde wijze een stap te kunnen zetten in de richting die mij helpt verder te komen in mijn professionele ontwikkeling. Veel dank hiervoor!"

Michiel Atzema

Senior Operational Risk Manager, van Lanschot Kempen

"Hetty heeft me een drijfverentest afgenomen. Vorig jaar ben ik na jaren als financial in een groot internationaal bedrijf gewerkt te hebben, voor mezelf begonnen als adviseur en commissaris. De test maakt onderscheid tussen eigen voorkeuren, voorkeuren van de omgeving waarin je opereert en je gedrag. Daaruit kun je halen hoe goed je omgeving bij je past en hoe je je gedrag daarop aanpast. Het was een inzichtvolle exercitie en ik herkende de keuzen die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Ik kan deze test en de begeleiding die Hetty daarbij geeft zeer aanbevelen, vooral als je op het punt staat om iemand in te huren of wanneer je zelf een cruciale wending geeft aan je carrierepad. Hier gaat het nu eens niet over de juiste opleiding of de juiste vaardigheden, maar over de mate waarin de organisatie en de persoon bij elkaar passen."

Erika Marseille RA

supervisory board member at KWR and AEB/independent financial researcher

Via Hetty heb ik een ACT-meting (Analytical Competence Tool) gedaan. Het is verrassend om te zien dat de uitkomst van een test, die nog geen 15 minuten in beslag neemt, heel herkenbaar is. Door eigenschappen zwart op wit te zien word je je veel meer bewust van je persoonlijke competenties, zowel benutte als latente talenten. Het onderscheid tussen competenties die bij je passen en competenties die je wel ontwikkeld hebt maar die niet van nature bij je passen, zijn een belangrijk uitgangspunt bij mijn verdere persoonlijke ontwikkeling. De echte toegevoegde waarde is echter het bespreken van de resultaten met Hetty. Zij is oprecht geïnteresseerd in mij als persoon en hierdoor hebben wij diverse zeer verhelderende gesprekken gehad waarbij zij de tijd neemt. De meting en de gesprekken hebben mij geholpen om goed concreet te krijgen wat mijn sterke competenties zijn zodat ik hier (dagelijks) gebruik van kan maken. Hoe ik beter tot mijn recht kan komen in mijn rol waarbij die competenties belangrijk zijn. 

Via het netwerk van Hetty ben ik tevens in contact gekomen met collega accountants / CFO's. Het uitwisselen van ervaringen met deze vakgenoten is zeer waardevol en prettig. Het traject heeft mij goed geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling."

Edward Accountant (RA)

CFO, Internationaal handelsbedrijf

"Met de drijfverentest heb ik op een snelle manier waardevol inzicht in mijzelf gekregen. Deze eenvoudige methode is in staat je te laten zien wat je eigen drijfveren zijn en hoe je die inzet in jouw (werk)omgeving. In het gesprek met Hetty herkende ik mijn drijfveren en mijn gedrag goed in de uitkomsten. De mogelijkheid om uitkomsten van deze test binnen je team te delen, heeft me laten zien dat het veel kan betekenen in het effectiever maken van je team."

Marc Sluiter

Risk Manager, Portaal

"De ACT-meting en de terugkoppeling daarvan door Hetty hebben mij inzicht gegeven in de dingen die voor mij belangrijk zijn bij het zoeken naar de juiste werkomgeving. Concreet betekent dit voor mij, dat ik nu veel beter weet met welke klanten ik wil werken.
In het verleden heb ik al een keer een voorloper van de ACT-meting gedaan. Die maakte echter niet de verbinding van kernkwaliteiten naar de werkomgeving en het effect van die omgeving op je eigen gedrag. Dit ACT-meting vult dat gat op een duidelijk manier aan, waardoor ik nu aan de slag kan om deze verbinding daadwerkelijk te gaan maken.
Tijdens het boeiende en prettige gesprek met Hetty was het bijzonder om te ervaren hoe nauwkeurig ze aan de hand van de meting beschreef hoe ik mijn potentieel kan ontwikkelen en ook wat mijn valkuilen zijn. En nog belangrijker: het bevestigde heel duidelijk dat mijn keuze om aan de slag te gaan als zelfstandig Business &IT Consultant voor mij de juiste keuze is.
"

Aart in 't Veld

2A Business & IT Consultancy